Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΟΛΥ... ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΝΤΙΟΠ!

Ο Ολυμπιακός πλησίασε τη Λεβάντε, αλλά οι Ισπανοί υπενθύμισαν τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ και... πάγωσαν την κουβέντα.

Η Ισπανία βούιξε με το όνομα του Παπακούλι -Πάπε- Ντιόπ, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση του. Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρθηκαν πράγματι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", για τον 27χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος ωστόσο, είναι πολύ ακριβός αναλογικά με την αντικειμενική αξία του, με συνέπεια το όλο θέμα να σταματήσει πριν καν φουντώσει.

Ο μάνατζερ του Σενεγαλέζου, Αλεξ Μπονότ, εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στη διοίκηση της Λεβάντε, ισχυριζόμενος ότι έχει μία πρόταση 1,5 εκατ. (2,5 σύμφωνα με κάποιους Ισπανούς δημοσιογράφους) από τον Ολυμπιακό. Οι Λεβαντίνοι όμως του το ξέκοψαν με το καλημέρα, υπενθυμίζοντας του πως η ρήτρα του πελάτη του είναι 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η διαφορά στα χρήματα ήταν τεράστια και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η όποια κουβέντα που δεν εξελίχτηκε καν σε διαπραγμάτευση.

Η πλευρά του παίκτη πάντως ήθελε Ολυμπιακό... τρελά! Ο Πάπε Ντιόπ φρόντισε ο ίδιος να τονίσει-γκρινιάξει στη διοίκηση ότι θέλει τη μεταγραφή αυτή, αλλά το συμβόλαιο του που έχει ισχύ μέχρι το 2015, αποδείχτηκε δεσμευτικό. Οι Ισπανοί πάντως υποστηρίζουν πως ο παίκτης είχε ήδη συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για τριετές συμβόλαιο.

Τα χρήματα όμως που θα ήθελε η Λεβάντε (δεν έχει επιτακτική ανάγκη από χρήματα αυτή τη στιγμή) ήταν σίγουρα από τέσσερα εκατ. και πάνω και ο Ολυμπιακός δεν δίνει ούτε τα μισά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :