Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΤΟΡΕΣ!

Τις πρώτες του ώρες περνάει όντας παίκτης του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος ήρθε χθες στην Ελλάδα, υπέγραψε το συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και μετά πέρασε από το Ρέντη, εκεί όπου είχε ξεκινήσει ο αγιασμός.

Ο Τόρες έμεινε εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλρυκων. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς και παραμένει κορυφαίος παντού.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα. Εντυπωσιασμένος έδειξε ο Τόρες από αυτό, που έλεγε τα καλύτερα, προσθέτοντας ότι είναι εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος".

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να έρχεται από μια άλλη ομάδα και χώρα και να μένει ικανοποιημένος από το κέντρο του νέου του συλλόγου. Ο Θρύλος έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και η διαφορά του από τους υπόλοιπους είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :