Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΙΠΕ ΤΟ... «ΝΑΙ» Ο ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ!

Μάχη για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Σαμπού Γιαταμπαρέ δίνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός και φέρεται να τα βρήκε ήδη με τον παίκτη, απομένοντας η συμφωνία με την Μπαστιά.

Ο μέσος από το Μαλί αποτελεί τον Νο1 ένα στόχο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη θέση του «κόφτη» μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος των ερυθόλευκων για τον Σισοκό και φαίνεται ότι βρίσκονται σε... καλό δρόμο.

Ο Πιέρ Ισά άλλωστε, ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη από τη Γαλλία απέσπασε ήδη το «ΝΑΙ» από τον 24χρονο παίκτη σύμφωνα με το «Goal», αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα όπως όλα δείχνουν. Αυτό που μένει πλέον για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο χαφ της Μπαστιά, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τους Κορσικανούς, με τους οποίους πάντως ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η γαλλική ομάδα εμφανιζόταν να ζητάει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη της, παρ' όλα αυτά ο Ισά θεωρεί ότι το deal μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :