Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΧΕΙ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, έχει ο Ιταλός επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα κατάφερε με ένα πολύ όμορφο γκολ να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 47’, όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του. Ο Ιταλός φορ ωστόσο έχει, όπως φαίνεται, παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, αφού ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μήνυμα με το οποίο έκανε σαφές πως αδικήθηκε ο Ατρόμητος.

Ο Ναπολεόνι ανάρτησε το βίντεο με τα highlights του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι έγραψε «14 vs 11», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως το διαιτητικό τρίο πήρε αποφάσεις που ευνόησαν τους ερυθρόλευκους.

* Με τη διαφορά πως στον Ολυμπιακό και τον Μήτρογλου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ακυρώθηκε κανονικό γκολ και όχι στην ομάδα του...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :