Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΓΚΑΡΕΧΟ Ο... ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ»

Το συντομότερο δυνατόν θέλουν να τελειώνουν τη μεταγραφή του αριστερού μπακ στην Μπεσίκτας, με τον Μελγκαρέχο να προηγείται του... Χολέμπας στις προτιμήσεις του Μπίλιτς.

Μόνο αν «ναυαγήσει» οριστικά η περίπτωση του Λορέντσο Μελγκαρέχο, θα προχωρήσει η Τουρκική ομάδα στην απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο διεθνής μπακ των ερυθρόλευκων θα μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό των «μαύρων αετών», όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Η… δουλειά θα γίνει με περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του 29χρονου παίκτη προκύπτει πως σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.


Το δημοσίευμα της «sabah»

«Την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της Μπεσίκτας θέλει να προχωρήσει η διοίκηση του συλλόγου, η οποία κινείται για την μεταγραφή ενός αριστερούς μπακ.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι για την απόκτηση του Λορέντσο Μελγκαρέχο είναι μοιρασμένες.

Αυτός (ο Παραγουανός μπακ) έχει το προβάδισμα στη λίστα του Μπίλιτς, ο οποίος εξετάζει ως εναλλακτική λύση τον Χοσέ Χολέμπας. Τρίτος έρχεται ο Αλεξάντερ Μπίτνερ για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :