Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Ο... «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ

Ο Φετφατζίδης ανέβασε για τα καλά τις ποδοσφαιρικές του... μετοχές στον Ολυμπιακό με την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Καλλονή και «πονοκεφάλιασε» ευχάριστα τον Μίτσελ.

Ο Έλληνας διεθνής χαφ προερχόμενος από μία πολύ καλή προετοιμασία (ίσως την καλύτερη που έχει κάνει ποτέ με τον Ολυμπιακό) κατάφερε να παρουσιάσει από νωρίς τα πρώτα ιδιαίτερα καλά δείγματα γραφής και να επιφέρει νέο... προβληματισμό στον Μίτσελ ως τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Μαζί με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων. Τα μέλη του προπονητικού τιμ του Θρύλου φρόντισαν να τον συγχαρούν, ο Μίτσελ μετά το ματς έλεγε τα καλύτερα για εκείνον και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά την περαιτέρω αξιοποίησή του.

Ο ίδιος ο "Φέτφα" πάντως μεταφέρει στους δικούς του ανθρώπους πως φέτος νιώθει εξαιρετικά καλά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Επίσης τονίζει ό,τι είναι έτοιμος και αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία καλή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φτάνοντας έτσι πιο κοντά από ποτέ στην καθιερώσή του, κάτι που θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :