Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ... ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE O ΠΑΟΚ! *VIDEOS*

Mε το... όνειρο του Champions League έμεινε ο ΠΑΟΚ που παρόλο που ισοφάρισε νωρίς στις αρχές του β' ημιχρόνου τη Σάλκε, που στη συνέχεια αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 64' λόγω αποβολής του Τζόουνς,δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League (  το τελικό αποτέλεσμα), πράγμα που σημαίνει... συν 5 εκ ευρώ περίπου στα ταμεία του Ολυμπιακού!


Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στην άδεια Τούμπα στο 43' με τον Σζαλάι για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ στο 53' με τον Αθανασιάδη σε 1-1. Οι Γερμανοί με 10 παίκτες πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 67' με τον Ντράξλερ για να ισοφαρίσει ξανά ο ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη στο 79'!

Oι Γερμανοί παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και με τον Σζαλάι έκαναν το 2-3 στο 90' και έριξαν τους Θεσσαλονικείς στην... κατάθλιψη που μέχρι εκείνη την ώρα... ήλπιζαν.

Έτσι,  ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη μεθαυριανή κλήρωση του Champions League...

Οι συνθέσεις :

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης(73’ Ολίσε), Αθανασιάδης(73’ Νέτσιντ)

Σάλκε (Γιενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουκς, Κλέμενς(61’ Μέγιερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν, Σαλάι

Δείτε τα 5 γκολ της αναμέτρησης στα βίντεο που ακολουθούν :






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :