Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ ΜΕΣΩ... ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ


Στον ΑΠΟΕΛ έπεσε ο... κλήρος για την ομάδα που θα αντικαταστήσει την αποβληθείσα Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Europa League.

Αν και είχε -όπως και οι άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν στα play offs- μία πιθανότητα στις 31 για να πάρει τη θέση της αποβληθείσας (λόγω συμμετοχής σε στημένο ματς) Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Europa League, η κυπριακή ομάδα βγήκε από την κληρωτίδα στη διαδικασία που έγινε στις 10:00.

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ, παρόλο που αποκλείστηκε από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, θα είναι στην κλήρωση για τους ομίλους που θα γίνει στις 14:00, μαζί με τον Απόλλωνα Λεμεσού που απέκλεισε τη Νις.

Αντίθετα, το ζευγάρι Ατρόμητος-Άλκμααρ δεν στάθηκε τυχερό και την πρόκριση θα πάρει μόνο η ομάδα που θα επικρατήσει στο… γήπεδο.

Μετά την πρόκριση της Άλκμααρ επί του Ατρομήτου, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Ο ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :