Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ... ΡΑΪΚΟΝΕΝ Η Ferrari

Ανθρωπος της Ferrari δήλωσε στο BBC πως δεν έχει βάση η φημολογία που θέλει τον Κίμι Ράικονεν να επιστρέφει στη Ferrari το 2014, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport.gr"

Ολοένα κερδίζει έδαφος η φήμη περί επιστροφής του Κίμι Ραϊκόνεν στη Ferrari το 2014 στη θέση του πρώην ομόσταυλού του, Φελίπε Μάσα.

Δημοσίευμα φινλανδικής εφημερίδας θεωρεί σίγουρη τη συμφωνία του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2007 με τη Scuderia και έτσι αναγκάστηκε η Ferrari να προχωρήσει σε... μερική διάψευση.

Σύμφωνα με δήλωση στο BBC η είδηση δεν έχει "καμιά βάση", καθώς η Ferrari φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή της στη βελτίωση του μονοθεσίου μετά τα παράπονα του Φερνάντο Αλόνσο.

"Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί η κατάσταση στην αγορά των οδηγών. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα οδηγών. Οι οδηγοί δεν αποτελούν πρόβλημα για εμάς αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του Φελίπε", ανέφερε άνθρωπος της Ferrari που διατήρησε την ανωνυμία του.

Ο Ραϊκόνεν"θυσιάστηκε" το 2009 για να έρθει ο Αλόνσο στη Ferrari. Η ομάδα πλήρωσε ολόκληρο το συμβόλαιο του για να απόδεσμευτεί από τον Φινλανδό και ο Ράικονεν στράφηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) για να μη χάσει την αποζημίωση.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :