Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η «ΧΡΥΣΗ» ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕ ΤΗ Vodafone ΣΤΕΛΝΕΙ... ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ;

«Χρυσή» χορηγία με τη Vodafone είναι έτοιμη να υπογράψει η Μπεσίκτας και το... ζεστό χρήμα που μπαίνει στα ταμεία της, επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση Χολέμπας, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους παρέμεινε στάσιμη η υπόθεση του διεθνή αμυντικού το προηγούμενο διάστημα, ήταν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήθελε το ποσό των 2 εκατ. ευρώ cash από τους «μαυραετούς», όπως είχε αποκαλύψει ο τουρκικός Τύπος.

Μία... «χρυσή» χορηγία της Vodafone ωστόσο στην Μπεσίκτας, φαίνεται πως θα είναι και αυτή που θα επιταχύνει τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από τις υπογραφές και η Μπεσίκτας θα εισπράξει την επόμενη 10ετία το ποσό των 150 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα τα 17 εκατ. ευρώ αναμένεται να δοθούν άμεσα στην τουρκική ομάδα όπως υποστηρίζει δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, και με τα χρήματα αυτά θα έχει αίσιο τέλος, όπως όλα δείχνουν ,το deal με τους ερυθρόλευκους για τον Χολέμπας.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :