Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ!

Αποφασισμένος να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και να αφήσει από πολύ νωρίς πίσω του τους αντιπάλους του είναι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (21.30 - Novasports1).

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ωστόσο στον Ολυμπιακό, αυτό που σκέφτονται σήμερα, είναι το πώς θα νικήσουν τη μαχητική ομάδα του Τάκη Λεμονή και θα προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς διευρύνοντας το απόλυτο που έχουν μέχρι στιγμής!

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παραμείνουν η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα θέτοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για το 41ο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Μίτσελ ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσόρι Ντομίνγκεζ, Αβραάμ Παπαδόπουλου και του ανέτοιμου Μιγκέλ Τόρες, σκέφτεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με 4-4-2 και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπονγκ στο αριστερό. Στόπερ αναμένεται να είναι οι Μανωλάς και Σιόβας.

Την τετράδα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να συνθέσουν οι Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ και Φουστέρ. Ο Χαβιέ Σαβιόλα θα είναι σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα ηγηθεί ο Κώστας Μήτρογλου.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :