Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!

Με... θηρίο στο κλουβί έμοιαζε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έβλεπε το παιχνίδι με την Τουρκία από την τηλεόραση και ήθελε να... βουτήξει μέσα στην οθόνη και να προσγειωθεί στο παρκέ!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω στην 12άδα αύριο» έλεγε στους συμπαίκτες του, που… παρέλασαν από το δωμάτιό του όταν επέστρεψαν από το γήπεδο μετά το ματς με την Τουρκία για να δεχθούν τα συγχαρητήρια του αρχηγού.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τα όσα του έλεγε το ιατρικό επιτελείο κι ο Τρινκιέρι, ο "V-Span" ήταν αποφασισμένος να αγωνιστεί στο αποψινό ματς με τους Ιταλούς.

Ενδεικτικό της δίψας του αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής ήταν το γεγονός ότι, όταν έφυγε το πούλμαν από το ξενοδοχείο με προορισμό το Κόπερ, μια στροφή πριν φτάσει στον τελικό του προορισμό πήγε στην πόρτα για να βγει πρώτος από το λεωφορείο!


Πήρε τον φυσιοθεραπευτή και του είπε... «βάλε μου πάγο να βγω να δοκιμάσω το πόδι μου»! Οπερ κι εγένετο...

Ο 31χρονος γκαρντ δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμά του, αν και η τελευταία ενημέρωση από την Εθνική ανέφερε πως δεν θα έπαιζε απόψε και πιθανώς ούτε κόντρα στη Φινλανδία.

Μένει να φανεί αν και κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :