Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Superleague Κ17 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού το προσεχές Σαββατοκύριακο, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων με την εθνική Παίδων.

Συγκεκριμένα, οι Κατσιμήτρος, Μακροστέργιος, Μανθάτης και Πεχλιβανίδης θα ενσωματωθούν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού Ρόμπερτ Κίλιν.

Για αυτό και οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έτσι οι πιτσιρικάδες του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν εν όψει της συνέχειας.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και αναβολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού η επιστροφή της αποστολής της εθνικής Παίδων από τη Σερβία είναι προγραμματισμένη για τις 7 του μήνα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :