Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΦΑΝΤΗΣ : ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη εξέφρασε ο Ηλίας Υφαντής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου μίλησε και για τη σοβαρότητα του αγώνα με την Ξάνθη και τις… παγίδες που πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι. Επίσης, σχολίασε την εξαιρετική κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου και μιλώντας στον «Γαύρο» αποκάλυψε τι του είχε πει...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς βλέπετε τον Ολυμπιακό στα πρώτα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτή τη χρονιά έχει ξεκινήσει αρκετά σωστά ύστερα από πολλά χρόνια... Πιστεύω ακράδαντα πως έχει όλες τις δυνατότητες να βελτιωθεί και έτσι να αξιοποιήσει τις μεταγραφές που έχει κάνει. Γιατί φέτος οι μεταγραφές που έχουν γίνει είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά.

Ε: Εχετε ξεχωρίσει κάτι;

Α: Είναι νωρίς να πω για κάποια συγκεκριμένα παιδιά ότι αποτελούν εξαίρεση ή για κάτι που μου αρέσει στην ομάδα. Εκείνο που πρέπει να πω είναι να δουλέψουν όλοι μαζί, και ο προπονητής, όπως πρέπει, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ένα σύνολο με έμπνευση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να τον απολαμβάνει και να τον χειροκροτεί. Και έτσι να επιτυγχάνει τον σκοπό του, που είναι να προχωρήσει στο Champions League όσο περισσότερο γίνεται. Και πιστεύω ότι αν δουλέψουν πολύ σοβαρά όλοι, θα φτάσει πολύ ψηλά αυτή η ομάδα.

Ε: Τον όμιλο που κληρώθηκε η ομάδα πώς τον σχολιάζετε;

Α: Ο όμιλος που πέσαμε είναι βατός και μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σημαντικό θα είναι το παιχνίδι της Τρίτης με μια σπουδαία ομάδα. Εκεί ο Ολυμπιακός πρέπει τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία. Δεν πρέπει να ηττηθεί. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα και ψυχολογία για τη συνέχεια... Και η ψυχολογία είναι το «α» και το «ω»!


Ε: Πού θα κριθεί η πρόκριση;

Α: Μπορεί να κριθεί στο πρώτο ματς, αλλά και στο τελευταίο. Δεν το ξέρουμε αυτό… Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ο κόσμος είναι κοντά και μπορεί να γίνει μια καλή πορεία. Πρέπει, όμως, να υπάρξει συνεργασία όλη τη χρονιά και αλληλοσεβασμός μεταξύ παικτών και προπονητή. Ετσι έρχονται οι επιτυχίες. Και φυσικά, η ομάδα να έχει διάρκεια!

Ε: Ο Κώστας Μήτρογλου είναι σε τρομερή κατάσταση. Επειδή γνωρίζετε άριστα τη θέση, ποιο είναι το σχόλιό σας;

Α: Δεν φτάνει να βάζει ο επιθετικός ένα, δύο ή τρία γκολ… Πρέπει να έχει διάρκεια και να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις και στη συνέχεια. Και του το έχω πει. Θέλω να είναι λίγο περισσότερο συνεργάσιμος. Γιατί αυτό το παιδί έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα. Και φέτος έχει και συμπαίκτες που βγάζουν με το παιχνίδι τους τη συνεργασία… Είναι σημαντικό αυτό... Μπορεί να κάνει πολλά ο Μήτρογλου!

Ε: Το γεγονός ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλους αντιπάλους θεωρείτε ότι θα επηρεάσει την ομάδα στο Champions League;

Α: Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει διάρκεια! Το πρωτάθλημα τελειώνει όταν είσαι μαθηματικά πρώτος τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν μπορείς να πεις ποτέ άλλοτε ότι πήρες το πρωτάθλημα... Γι’ αυτό θέλει προπόνηση και δουλειά. Να είναι κοντά στον κόουτς και οι παίκτες να τον ακούνε και να τον σέβονται. Και να σέβονται επίσης και τον κόσμο... Ετσι θα έρθουν και καλές εμφανίσεις στο Champions League. Το παιχνίδι δεν είναι 90 λεπτά. Είναι 120 λεπτά με τόσα τρεξίματα που κάνουν οι παίκτες. Αυτή είναι η διάρκειά του. Οταν μπαίνω στο γήπεδο, πλέον σαν θεατής, κάνω τον σταυρό μου και αυτό πρέπει να κάνουν και οι παίκτες. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα. Είναι θρησκεία, είναι Θρύλος. Πρέπει να θεωρούν τιμή τους που φορούν αυτή την πανένδοξη φανέλα και να νιώθουν περηφάνια!


Ε: Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος με την Παρί;

Α: Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον αγώνα με την Ξάνθη. Πρέπει να καθαρίσει το ματς και να μην έχει άγχος. Γιατί το άγχος δημιουργεί κόπωση. Και την Τρίτη δεν πρέπει να έχει κόπωση, αλλά όρεξη! Και η Παρί είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Αλλά αυτά πρέπει να τα πετάξουμε στον κάδο των αχρήστων. Πρέπει να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο ώστε την Τρίτη να πάρουμε τη νίκη. Στο Καραϊσκάκη δεν πρέπει να φεύγει κανένας με άλλο αποτέλεσμα, παρά ηττημένος. Μα κανένας! Και το έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός αυτό. Οτι μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες. Και ο κόσμος αυτό θέλει, μια πορεία στην Ευρώπη, γιατί είναι το μόνο που λείπει. Φέτος έχει την ευκαιρία και τις δυνατότητες να το πραγματοποιήσει...

Ε: Ποια είναι η δική σας ευχή;

Α: Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία το Σάββατο και την Τρίτη και στη συνέχεια! Να έχουμε ομάδα με ψηλά το κεφάλι και να νιώθουμε υπερήφανοι. Και αυτό εξαρτάται από τους παίκτες μας. Γιατί ο πρόεδρός μας έκανε ό,τι καλύτερο για την ομάδα…


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :