Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΤΑ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Τιάγκο Μότα παραδέχτηκε πως παρά το 1-4 της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στον Ολυμπιακό, το έργο της ομάδας του δεν ήταν καθόλου εύκολο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τα δύο του πανομοιότυπα γκολ ο Τιάγκο Μότα... "πλήγωσε" τον Ολυμπιακό, αλλά ο μέσος των Παριζιάνων παραδέχεται πως η ομάδα του ζορίστηκε πολύ για να φτάσει στη νίκη, έστω κι αν το τελικό σκορ δεν το… μαρτυρά.

«Ήταν σημαντικό για μας να αρχίσουμε καλά το Champions League. Δεν φοβήθηκα μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι αλήθεια πως δεν παίζαμε καλά και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας σε εκείνο το διάστημα. Δεν είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα για μας, είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας. Το θετικό είναι πως τα καταφέραμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα», τόνισε ο Μότα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :