Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕ... ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας γνώρισε η Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ, 72-81, από την Ιταλία, που αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ιταλία ανάγκασε την Ελλάδα στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στην επόμενη φάση του θεσμού, ηττήθηκε από τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι εμφανίζοντας προβλήματα στον αμυντικό τομέα.

Ήττα, που μπορεί να χρησιμεύσει για τη συνέχεια, στερεί, όμως, από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πλεονέκτημα να πάει στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με δύο νίκες.

Χωρίς τον Σπανούλη και σε αυτό το ματς η Ελλάδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της εθνικής ήταν αυτή τη φορά στον πάγκο όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κορυφαίοι για την Ελλάδα ο Νίκος Ζήσης και ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ από την αντιπέρα όχθη ασταμάτητος ήταν ο Μπελινέλι, από κοντά και ο Ντατόμε.

Τελευταία αντίπαλος για την Ελλάδα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης η Φινλανδία τη Δευτέρα στις 15:30, σε ένα παιχνίδι που έχει πλέον χαρακτήρα «τελικού»...

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στις 18:45 τη Σουηδία.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 38-36, 56-63, 81-72

Ελλάδα (Αντρέα Τρινκιέρι): Σλούκας 5, Μπουρούσης 11, Ζήσης 16, Περπέρογλου 12, Φώτσης 2, Παπανικολάου 11, Καββαδάς, Μαυροκεφαλίδης 2, Καϊμακόγλου 6, Μπράμος, Πρίντεζης 7

Ιταλία (Σιμόνε Πιανιτζάνι): Αραντόρι 8, Τζεντίλε 16, Ροσέλι, Βιτάλι, Ποέτα 2, Μέλι, Μπελινέλι 23 (7 ριμπάουντ), Κουζίν 4, Ντατόμε 19, Μάγκρο, Τσιντσιαρίνι 9




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :