Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΙΩ ΕΝΑ...ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΖΟ»!

Μεθύσι με... ούζο υποσχέθηκε ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Μπραντ Ντιν, σε περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει απόψε (18:45, ΑΝΤ1) να κερδίσει την Ελλάδα.

Ο τεχνικός των Σκανδιναβών ισχυρίστηκε πως η ομάδα του είναι ικανή να προβληματίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο έσπευσε να επισημάνει πως φαβορί τόσο της αναμέτρησης όσο και της διοργάνωσης είναι η Ελλάδα.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που η Σουηδία έφθασε σε ένα Ευρωμπάσκετ με αξιώσεις να περάσει ένα γύρο τουλάχιστον», δήλωσε ο 60χρονος τεχνικός.

«Θέλω να κερδίσουμε την Ελλάδα, όμως έχουμε να μάθουμε πολλά από το μεταξύ μας παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε όλες τις θέσεις, η Ελλάδα είναι φαβορί του ομίλου και της διοργάνωσης, όμως πιστεύω πως αν παίξουμε δυνατά και πειθαρχημένα, μπορούμε να την… ταρακουνήσουμε», συμπλήρωσε ο εκλέκτορας των Σουηδών.

«Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα πρέπει να παίξουμε απλά, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε έξυπνα στην άμυνα. Αν το κάνουμε, μπορούμε ακόμη και να κερδίσουμε», υποστήριξε ο Ντιν και έκλεισε με την… υπόσχεση:

«Αν τελικά καταφέρουμε και νικήσουμε την Ελλάδα θα πιω ούζο, ίσως κι ένα ολόκληρο μπουκάλι».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :