Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ... ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι παίκτες του, αλλά και από τη διάθεση που δείχνουν άπαντες στις προπονήσεις.

Βλέποντας παράλληλα τον Ματ Λοτζέσκι να ανεβάζει στροφές και μέρα με τη μέρα να βγάζει όλο και περισσότερα κομμάτια από το καθημερινό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενος.

Η ενσωμάτωση του Αμερικανού φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης γίνεται με μεθοδικότητα και χωρίς καμία βιασύνη καθώς ο Λοτζέσκι μπορεί να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση στον τετρακέφαλο ωστόσο δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης, ούτε και πίεσης για να ακολουθήσει κατευθείαν το πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών.

Πιο συντηρητικά σε σχέση με τους υπόλοιπους εξακολουθεί να προπονείται και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος ακολουθεί παράλληλα και ειδική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στο εγχειρισμένο του γόνατο.

Ο Έλληνας σέντερ των ερυθρόλευκων είναι αναγκασμένος να κινείται για λίγες μέρες ακόμα σε πιο χαλαρούς, ώστε να απαλλαχθεί από τους πόνους και να αποφύγει το νυστέρι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :