Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ.

Με προβλήματα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Παρί Σεν Ζερμέν για το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι Παριζιάνοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους, δύο από τα πιο δυνατά… όπλα τους.

Ο λόγος για τους Χαβιέρ Παστόρε και Ζερεμί Μενές. Ο Αργεντινός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, έχει τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση, καθώς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 ημέρες, ενώ σύμφωνα με τους Γάλλους, ο μεσοεπιθετικός της Παρί θα μείνει και εκτός αποστολής.

Από την άλλη, ο Γάλλος εξτρέμ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για δύο ημέρες λόγω προβλημάτων στο νεφρό. Ο παίκτης της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς της Παρασκευής με τη Μπορντό, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Αντίθετα, ο Μαρκίνιος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στα πλάνα του Λοράν Μπλαν για τα επόμενα παιχνίδια των πρωταθλητών Γαλλίας.

Βέβαια, παρά τις απουσίες, η Παρί παραμένει επικίνδυνη καθώς έχει πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και φυσικά μπορεί να καλύψει τα «κενά» των συγκεκριμένων παικτών, με παίκτες που μπορούν εξίσου να κάνουν τη διαφορά.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :