Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Ο ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ

Στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ θα αγωνίζεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο Μόργκαν Αμαλφιτανό, ως δανεικός από τη Μαρσέιγ.

Ο 28χρονος Γάλλος –που έπαιξε "δυνατά" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού- θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στην Γουέστ Μπρομ.

Λίγη ώρα μετά την ήττα της από τη Μονακό, η Μαρσέιγ ανακοίνωσε τον δανεισμό του παίκτη στον αγγλικό σύλλογο για ένα χρόνο.

Οι Άγγλοι εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά του παίκτη, διατηρούν δικαίωμα να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2014 με κανονική μεταγραφή.

Ο Αμαλφιτανό πέρσι ήταν βασικός στους Μασσαλούς, όπου είχε συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του παίκτη εκτός Γαλλίας, καθώς μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόνο σε Σεντάν, Λοριάν και Μαρσέιγ.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :