Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΑΡΙΒΑΣ : ΚΑΝΕΙ... ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας, μίλησε στον «Γάυρο» για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τη συνέχεια και το Champions League.

Επίσης, αναφέρθηκε στο… λάθος του Μίτσελ με τον Μήτρογλου και τον Σαβιόλα, στα νέα παιδιά που δίνουν ενέργεια και στην επικίνδυνη Αντερλεχτ που πρέπει να προσέξει ο Θρύλος.

Παράλληλα, έκανε λόγο για το τι θέλει να δει από τον Ολυμπιακό στη συνέχεια...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ενα σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η αρχή είχε γίνει στο Καραϊσκάκη. Εκεί ο Μίτσελ στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε την ομάδα που έπρεπε. Με Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ μαζί. Και στη Λιβαδειά, ξεκίνησαν οι δύο από αυτούς και μπήκε ο Μήτρογλου στη συνέχεια.

Ε: Τι σας άρεσε στο ματς με τον Λεβαδειακό;

Α: Μου άρεσαν τα πάντα. Υπήρχε πειθαρχία στον αγώνα από όλους τους παίκτες. Ολοι αγωνίστηκαν με δύναμη και ήταν αποφασισμένοι. Στο δεύτερο μέρος ειδικά που μπήκε και ο Μήτρογλου, έδειξε ποιος είναι. Eνα δυνατό παιδί που έχει δίψα για το γκολ και ικανότητα.

Ε: O Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με συνδυασμούς και όχι μόνο από στημένα...

Α: Στο παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα έβγαλες φάσεις με νόημα. Και εννοώ ότι τις επιδίωξε και τις είχε δουλέψει. Δεν τις έκανε τυχαία. Είναι ωραίες εναλλαγές και αυτοματισμοί. Μπράβο τους. Αυτός ο Ολυμπιακός έδειξε ικανός για πολλά. Εγώ έτσι όπως το είδα, ήταν σαν να έπαιζε ομάδα Β’ Εθνικής με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά στο πρώτο μέρος που θα μπορούσε το σκορ να ήταν 3-0 στο 20’.


Ε: Το πλεονέκτημα του φετινού Ολυμπιακού ποιο είναι;

Α: Εχει καλό υλικό και έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές. Από τη μέση και μπροστά η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα. Πρέπει να φροντίσουμε και για το πίσω τώρα.

Ε: Με την απόκτηση των Γιαταμπαρέ και Εντινγκά η ομάδα θεωρείτε ότι θα δυναμώσει και στα μετόπισθεν;

Α: Τα τελευταία χρόνια, έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα έπασχε στα χαφ. Και πλέον στο ποδόσφαιρο παίζουν σημαντικό ρόλο αυτοί οι παίκτες. Θέλω να τους δω και εύχομαι να είναι παίκτες που να συμπληρώσουν την ομάδα και να την κάνουν δυνατή. Και αυτό θα φανεί στην Ευρώπη, γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Είναι μόνος του.

Ε: Πιστεύετε στην υπέρβαση στο Champions League;

Α: Στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Και πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις και το υλικό. Υπάρχουν παίκτες που αποκτήθηκαν οι οποίοι αξίζουν και είναι φτιαγμένοι για να παίζουν στο Champions League.

Ε: Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με το φαβορί, την Παρί, στο Καραϊσκάκη. Δύσκολη αρχή...

Α: Είναι δύσκολη και πρέπει να προσέξει. Αυτό, όμως, που θέλω να πω εγώ είναι για την Αντερλεχτ. Αρκετοί την έχουν υποτιμήσει. Δεν είναι η ομάδα που είδαμε στο Καραϊσκάκη στο φιλικό. Είχε έρθει με κάποιες ελλείψεις. Εγώ την είδα στο πρωτάθλημά της και είναι ομάδα που πάντα παίζει για τη νίκη. Πρέπει ο Ολυμπιακός να την παρακολουθήσει, να ενημερωθεί από τους σκάουτερ που θα τη δουν. Γιατί άλλα χρόνια, δεν είχαμε καλή ενημέρωση και δεν ξεκινούσαμε καλά. Δεν μας έλεγαν τι πρέπει να προσέξουμε.

Ε: Πάντως σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Αλλες χρονιές έμπαινε κατευθείαν...

Α: Βασικό γιατί φέτος έχουν λυθεί τα πόδια τους. Εύχομαι η ομάδα να είναι 100% έτοιμη έως τότε...


Ε: Αρκετοί θέλουν Μήτρογλου-Σαβιόλα μαζί. Εσείς τι άποψη έχετε;

Α: Φυσικά μαζί. Κάνουν πολλές δουλειές. Συνεργάζονται ωραία, ανοίγουν χώρους και ο Ολυμπιακός έχει ταχύτητα... Ηταν λάθος του Μίτσελ που τους είχε χώρια και πάλι καλά που το παραδέχτηκε.

Ε: Τι θέλετε να δείτε στη συνέχεια;

Α: Καλή μπάλα… Αυτό που είδα με τον Λεβαδειακό και καλύτερα ακόμα. Καλό ρυθμό, όμορφους συνδυασμούς, πειθαρχία, δύναμη και πάθος. Να δω επίσης από τον Μίτσελ τη βάση της ομάδας. Δηλαδή 8 βασικούς παίκτες να παίζουν συνέχεια και να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Γιατί είναι παίκτες με ποιότητα... Επίσης, θέλω να δω πολλά γκολ. Ετσι, για να μένουμε όλοι ευχαριστημένοι και να ενθουσιαζόμαστε!

Ε: Για τον Σάμαρη ποια είναι η γνώμη σας; Κερδίζει την εμπιστοσύνη…

Α: Μου άρεσε πολύ και με τον Ατρόμητο και με τον Λεβαδειακό. Ψηλό κορμί και τον υπολογίζουν οι αντίπαλοι. Και το σημαντικό είναι πως πρόκειται για νέο παιδί. Θέλουμε νέα παιδιά και όχι παίκτες που έρχονται για σύνταξη. Οπως οι Κάμπελ, Ολαϊτάν που είναι ευέλικτοι και απρόβλεπτοι. Ορεξάτοι και δίνουν ενέργεια. Αλλά πρέπει να αναφερθούμε και στον Μανιάτη, ο οποίος πέρσι μου έδειχνε αδιάφορος, αλλά φέτος είναι καλός. Καλός και ειδικά με τον Λεβαδειακό. Ισως βλέπει την ομάδα που ενισχύεται και είναι αυτό που λέμε: «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη»!

Ε: Ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά δεν απειλήθηκε καθόλου. Βελτιώνεται σιγά σιγά και η άμυνα; Τι πιστεύετε;

Α: Νομίζω πως θα πάει καλύτερα. Ο Σαλίνο εμένα μου αρέσει. Μπορεί να είναι κοντός, αλλά είναι αλτικός και προλαβαίνει τους πάντες. Είναι επιτυχία αυτή η μεταγραφή. Θεωρώ ότι θα φτιάξει η άμυνα με την επιστροφή του Παπαδόπουλου και θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Και το χρειαζόμαστε, ειδικά στην Ευρώπη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :