Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός φέτος θα κάνει καλή πορεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη παρουσιάσηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκη στη χθεσινή του συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι δύο πλευρές δεν μίλησαν για αρκετή ώρα, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, αφού πρόθεση του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων είναι να έχει συχνή επαφή με τον κόσμο της ομάδας και σύντομα θα τα ξαναπούν.

Η συζήτηση στράφηκε στις πολλές αλλαγές που έγιναν φέτος στο ρόστερ, με τους οπαδούς να είναι ικανοποιημένοι με τις προσθήκες και την γενικότερη ανανέωση που υπήρξε, όπως έχουμε αναφέρει.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών είπε κάποια στιγμή στον Μαρινάκη: «το είπες και το έκανες, πρόεδρε», καθώς ο πρόεδρος του Θρύλου είχε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο τέλος της περασμένης περιόδου.

Οι οργανωμένοι εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι και πλέον έχει δημιουργηθεί η προσδοκία για μία καλή παρουσία στην Ευρώπη και η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, εκτός βέβαια από τον στόχο της διατήρησης των κεκτημένων.

Το ίδιο αισιόδοξος ήταν από την πλευρά του και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού σε κάποια στιγμή, είπε... «θα πάμε καλά».

Καταλήγοντας, ο Μαρινάκης ζήτησε από τους οπαδούς: «Να είστε όπως πάντα κοντά στην ομάδα και να μην απαντάτε στις προκλήσεις απ' όπου κι αν προέρχονται. Να προστατεύετε την ομάδα μας».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :