Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ... ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!

Δύσκολο εξ αρχής το έργο της Μπενφίκα στην έδρα της Κυπελλούχου Βιτόρια Γκιμαράες, με τους Λουζιτανούς ωστόσο να παίρνουν την νίκη με 0-1 χάρη στο αυτογκόλ του Μάρκο Ματίας στο 73’, ο οποίος άθελα του «νίκησε» τον Ρουί Βιτόρια προσπαθώντας να ανακόψει σουτ του Παραγουανού Καρντόσο.

Οι «αετοί» της Λισσαβόνας απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα με την συμπλήρωση μιας ώρας ματς (61’), όταν ο Γκανέζος Άντι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη.

ΒΙΤΟΡΙΑ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντάγκλας Ζέσους, Αντι, Κορέια, Μπα, Ολιβέιρα, Μαλόνγκα (75’ Πλάνγκε), Αντρέ Αντρέ (58’ Τιάγκο Ροντρίγκες), Αντρέ Σάντος (82’ Ρικάρντο Γκόμες), Ολίμπιο, Μααζού, Μάρκο Ματίας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζέσους): Αρτούρ, Σικέιρα (81’ Μάξι Περέιρα), Λουιζάο, Γκαράι, Αντρέ Αλμέιδα, Εντσο Πέρες, Φέισα, Μάτιτς, Τζούρισιτς (65’ Λίμα), Μάρκοβιτς, Καρντόσο.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :