Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ!

Ο Ματ Λοτζέσκι αναμένεται να ακολουθήσει την Τρίτη (3/9) την αποστολή του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι!

Ο 28χρόνος φόργουορντ, ο οποίος ως γνωστόν έμεινε εκτός της αποστολής της Εθνικής Βελγίου για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9) λόγω τραυματισμού, έφτασε, όπω ήδη σας έχουμε ενημερώσει χθες το απόγευμα στην Ελλάδα και αμέσως πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Λοτζέσκι έχει πάθει θλάση στο δεξιό τετρακέφαλο στο φιλικό ματς του Βελγίου κόντρα στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 28χρόνος φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο ΣΕΦ για να γνωρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους νέους συμπαίκτες του και παράλληλα να αρχίσει θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων. Ο Λοτζέσκι θα ακολουθήσει αύριο Τρίτη (3/9) την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης στο Καρπενήσι και σε πρώτη φάση θα συνεχίσει τις θεραπείες του.

Ο Λοτζέσκι ενδέχεται μετά από μια περίπου εβδομάδα να αρχίσει προπονήσεις, συνεπώς είναι πιθανό να προλάβει μέρος του σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι, που θα ολοκληρωθεί στις 13 του μηνός.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :