Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΧΜΕΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΓΙΑ... ΕΤΟ

Τα βέλη του κατά του Σαμουέλ Ετό εξαπέλυσε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος χαρακτήρισε εγωιστή τον Καμερουνέζο, ενώ παράλληλα προειδοποίησε την Τσέλσι τονίζοντας πως ο 32χρονος θα διχάσει τα αποδυτήρια.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος, εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ανζί, ρίχνοντας την ευθύνη στον Σάμουελ Ετό, ο οποίος παρέμβαινε στη δουλειά του και ήθελε να ελέγχει την ομάδα.

"Γνωρίζω τον Ετό από όταν ήταν 16. Είναι καλός άνθρωπος και πάντα τον συμπαθούσα, αλλά πάντα σκέφτεται τον εαυτό του, γεγονός που μπορεί να είναι καταστροφικό. Είναι λίγο παράξενο όταν ένας ποδοσφαιριστής αντί να παίζει ενδιαφέρεται να φέρει παίκτες που είναι φίλοι του. Έκανε τα πάντα στην Ανζί, εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Σίβασπορ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Στη συνέχεια τόνισε: "Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο Σάμουελ ήθελε να παρεμβαίνει στην δουλειά μου. Ήθελε να ελέγχει την ομάδα, να πάρει τη θέση τη δική μου και του προπονητή. Αυτό με άγχωνε και τους είπα ότι θα μαζέψω τα πράγματα μου και θα φύγω. Κανείς δεν με πίστεψε, επειδή είχα συμβόλαιο για πέντε χρόνια."



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :