Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρωσία για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ο Βασίλης Σπανούλης είχε υποστεί διάστρεμμα την ώρα του αγώνα και εκτός του ότι δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έχασε και τα επόμενα παιχνίδια.

Πάντως ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά στην πολύ μεγάλη νίκη της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ισπανία και μάλιστα ήταν και ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης!

Το διάστρεμμα που είχε υποστεί στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας όμως, φέρεται πως είναι πιο σοβαρό απ’ ότι φαινόταν. Ο Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, αφού το πόδι του ακόμα δεν έχει ξεπρηστεί και ο ηγέτης του Θρύλου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Τη Δευτέρα, θα αναχωρήσει για την Μαδρίτη για να παρευρεθεί την παρουσίαση του νέου ΝΒΑ 2Κ14 και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει θεραπείες. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπξς δεν θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης όπου θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός.

Προφανώς το διάστρεμμα που υπέστη στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ ο "Kill Bill" ήταν σοβαρό, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα αποτρέψει τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Πόλης.

Τη Δευτέρα και συγκεκριμένα στις 10:10, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη. Στην αποστολή της ομάδας θα ενσωματωθούν οι Πρίντεζης και Περπέρογλου και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με την Μουντιβέλνικ και την Εφές.

Χρόνο συμμετοχής στα φιλικά στην Πόλη, αναμένεται να πάρει επίσης και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση των ερυθρόλευκων και ξεκίνησε και ο ίδιος τη δική του προετοιμασία για τη φετινή χρονιά.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :