Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΥΡΙΟ... ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Τύπου απεργούν σήμερα, από τις 18:00 και για 24 ώρες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" το Δ.Σ. του σωματείου τους, υλοποιώντας την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας τονίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε τη μάχη για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη Συλλογική μας Σύμβαση και το δικαίωμα στην εργασία».

Εξ ου και αρκετές πολιτικές εφημερίδες, όπως το «Εθνος», έκλεισαν την ύλη τους από το βράδυ της Τρίτης ενώ άλλες σήμερα ως το μεσημέρι… άρον άρον.

Ωστόσο, μιας και σήμερα είναι ημέρα Κυπέλλου, οι αθλητικές εφημερίδες συνεννοήθηκαν και αποφάσισαν να μην κυκλοφορήσουν αύριο, Πέμπτη. Λογικό, μιας και δεν θα είχαν τα σημερινά αποτελέσματα!


Από αύριο ξανά… ΕΡΑ Σπορ!

Τρεισήμισι μήνες μετά την παύση συνολικά επτά ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΑ στις 11 Ιουνίου, οι ιθύνοντες της ΔΤ προγραμματίζουν αύριο, Πέμπτη να βγάλουν στον... αέρα ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Θα έχει ενημερωτικό και αθλητικό περιεχόμενο, συνδυάζοντας το πάλαι ποτέ Πρώτο Πρόγραμμα με την ΕΡΑ Σπορ. Ο σταθμός θα εκπέμψει στους 105,8 αν και δεν έχει κλείσει 100% η συχνότητα, θα παίζει όμως σίγουρα στη συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ στους 101,8. Η διοίκηση της ΔΤ έχει λάβει εντολή από την κυβέρνηση να εκπέμψει ραδιοφωνικό σήμα πριν την Παρασκευή, οπότε το Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΟΣΠΕΡΤ κατά του «λουκέτου» στην ΕΡΤ.

Τι αθλητικό περιεχόμενο θα έχει; 15:00 με 16:00 αθλητικό μαγκαζίνο με τον Σήφη Βοτζάκη και άλλη μια αθλητική εκπομπή, 20:00 με 22:00 με τον Γιάννη Σαντοριναίο. Η διάρκεια της τελευταίας θα παρατείνεται όποτε έχει επικαιρότητα (επί παραδείγματι τις Πέμπτες με το Europa League).

Σημειωτέον ότι η «ΕΡΑ των Εργαζομένων» συνεχίζει αδιάκοπα την λειτουργία της, από τους 91.8 FM στην Αθήνα και μέσω αναμετάδοσης από τα τοπικά προγράμματα της ΕΡΑ. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζει και η ραδιοφωνία της ΕΡΤ 3 στην Θεσσαλονίκη που εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα από τους 87.8 FM.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :