Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΝΕΟ «ΜΑΡΚΟ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Ένας Μάρκο έφυγε αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και ένας άλλος ήρθε και μάλιστα για τη γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων, οι οποίοι ενίσχυσαν και άλλο την επίθεσή τους με τη μεταγραφή του Μάρκο Σέποβιτς από την Παρτιζάν.

Το όνομά του είχε «παίξει» και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αλλά λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Θρύλος έσκασε τη... «βόμβα» παίρνοντας το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας. Με την προσθήκη του 22χρονου φορ ο Ολυμπιακός γίνεται πανίσχυρος στη γραμμή κρούσης έχοντας Σαβιόλα και Μήτρογλου. Μία τριπλέτα που υπόσχεται πολλά γκολ και κυρίως να προκαλέσει τρόμο στις αντίπαλες άμυνας.

Στη Σερβία στάζουν μέλι για τον Μάρκο Σέποβιτς, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος υποσχόταν πολλά, αλλά ο σοβαρός του τραυματισμός πριν από έναν χρόνο τον πήγε πίσω. Ο Ολυμπιακός επενδύει σε ένα σπουδαίο ταλέντο και ελπίζει πως θα δικαιωθεί όπως δικαιώθηκε και με τον Λιούμπομιρ Φέισα που επίσης τον είχε αποκτήσει από την Παρτιζάν.

Ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Πάντελιτς. Ενας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το σερβικό ποδόσφαιρο, αλλά πάνω απ’ όλα ξέρει πολύ καλά και τη θέση του επιθετικού.

Ο μέχρι πρότινος φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση, μίλησε στον «Γαύρο». Ο Πάντελιτς ήξερε ότι ο Σέποβιτς αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει δύο λόγια για τον συμπατριώτη του.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι πρώτα απ’ όλα εγώ παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, βλέπω τον Σέποβιτς και σε παιχνίδια της Εθνικής Σερβίας και της Παρτιζάν. Τον έχω δει και σε προπονήσεις της εθνικής ομάδας. Αυτό που μπορούμε να πούμε πρώτα απ’ όλα είναι πως πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας αυτήν τη στιγμή», είπε αρχικά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.


«ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ»

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει εικόνα από το σερβικό πρωτάθλημα και φυσικά έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι είδους παίκτης είναι ο Μάρκο Σέποβιτς. «Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και φυσικά τον βοηθάει σε αυτό και το ύψος του. Το σημαντικότερο είναι πως για το ύψος του έχει πάρα πολύ καλή τεχνική. Ξέρει πολλή μπάλα και δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό σε τόσο ψηλούς παίκτες», είπε ο Πάντελιτς.

Οσον αφορά στον τρόπο που παίζει ο Σέποβιτς και πώς κινείται στο γήπεδο ο πρώην άσος του Θρύλου είπε: «Δεν είναι ο παίκτης που απλά στέκεται μέσα στην περιοχή. Δεν είναι στατικός επιθετικός κινείται συνεχώς και παρά το ύψος του μπορεί να παίξει και περιφερειακά εκτός περιοχής.

Είναι ένα παιδί που πασάρει πολύ καλά και έχει δυνατό σουτ. Ξέρει πολλή μπάλα ο Σέποβιτς και παρά το ύψος του είναι πολύ γρήγορος. Μπαίνει δυνατά στις φάσεις και πατάει πολύ γερά στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατός όταν έχει την μπάλα στα πόδια του», είπε ο Μάρκο Πάντελιτς για τον συμπατριώτη του.


«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ»

Ο Μάρκο Σέποβιτς έχει να παίξει σε παιχνίδι της Παρτιζάν από τις 6 Αυγούστου. Εκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου, ενώ δεν κλήθηκε ούτε στην Εθνική. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δεν κλήθηκε, διότι είναι αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχει μείνει χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Δεν είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού ο 22χρονος φορ, απλά ήθελε να φύγει από την Παρτιζάν και είχε παρθεί η απόφαση να μην παίζει.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον τραυματισμό του και ο Πάντελιτς δηλώνει: «Είχε χτυπήσει πριν από έναν χρόνο και να ξέρετε πως αν δεν είχε πάθει εκείνη τη ζημιά θα είχε πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και σίγουρα θα είχε πάει σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει στην ομάδα. Ακόμα, όμως, θέλει δουλειά και ειδικά στην τελική του προσπάθεια. Εκεί πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Μάρκο. Θα είναι σημαντικό να πιστεύει στον εαυτό του και να δουλεύει. Αν είναι έτσι θα πετύχει. Για έναν επιθετικό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Αν του βγουν τα γκολ παίρνει ψυχολογία και σίγουρα θα παίξει.

Είναι σημαντική παράμετρος το γκολ για τον επιθετικό. Με δουλειά και πίστη στον εαυτό του και στις δυνατότητές του θα πετύχει. Απλά θα πρέπει να του δώσετε χρόνο και να περιμένετε λίγο γιατί έχει και ένα μήνα να παίξει σε επίσημο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μάρκο Πάντελιτς για τον συμπατριώτη του που τον διαδέχεται στην επίθεση του Ολυμπιακού.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :