Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολείται με τους ελεύθερους παίκτες και θα είναι μία λογική εξέλιξη με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί και με τόσους παίκτες να περισσεύουν και να μην έχουν δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, κάποιοι δεν αποκλείουν να αλλάξει κάτι, επειδή ακριβώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις τέτοια περίοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά από τη διοίκηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr" έχουν τονίσει ότι φέτος δεν υπάρχει ανάγκη.

Αν δει κάποιος τις περιπτώσεις παικτών που αποκτήθηκαν τέτοια εποχή στο παρελθόν, διαπιστώνει ότι υπήρχαν ιδιαιτερότητες...

Ο Μόνχε είχε αποκτηθεί επειδή έφυγε αρχές Σεπτεμβρίου ο Ριέρα κι ο Ζαραδούκας επειδή τότε έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πίνο για να υπάρχει μία ακόμη λύση στα άκρα μετά την παραχώρηση του Μιραλάς και ο Ντιακιτέ γιατί υπήρχε ένα κενό στις εναλλακτικές λύσεις του αμυντικού μέσου και του δεξιού μπακ.

Τέτοια κενά δεν υπάρχουν τώρα.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :