Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΙΝΙ ΓΙΑ ΤΗ... FIFA

Την... καρδιά του στην εφημερίδα «Equipe» άνοιξε ο Μισέλ Πλατινί και εκτός των άλλων θεμάτων, υπογράμμισε πως τον επόμενο μήνα αναμένεται να πάρει την απόφασή του, για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA!

Θα αποφασίσει ανεξαρτήτως της επιλογής του Σεπ Μπλάτερ για το αν θα διεκδικήσει και αυτός ξανά τον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας...

Ο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, που αφορούν το ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα το «Financial Fair Play», ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες... εξαντλούνται πλέον τόσο από τους συλλόγους, όσο και από τις εθνικές ομάδες...

Αυτό που έχει βέβαια ξεχωριστή σημασία είναι πως ο Μισέλ Πλατινί σκέφτεται σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA το 2015. Ο Γάλλος παράγοντας αναμένεται, λοιπόν να ανακοινώσει την απόφασή του τον επόμενο μήνα σε συνέδριο της UEFA στο Ντουμπρόβνικ.

Η απόφασή του αυτή έχει ξεχωριστή σημασία, διότι όπως και ο ίδιος είπε στην «Equipe» πρέπει πρώτα να δει αν μια τέτοια κίνηση θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της UEFA στο παρελθόν έχει διαφωνήσει με πολλές αποφάσεις της FIFA. Όπως για παράδειγμα τη βοήθεια των διαιτητών με ηλεκτρονικά μέσα!

«Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου εάν είναι καλό ή όχι το να αναλάβω πρόεδρος της FIFA. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου, όπως έκανα και πριν καταθέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της UEFA, πως θέλω να πάω στη FIFA. Σίγουρα θα πω κάτι στο Ντουμπρόβνικ. Ο κόσμος θα έκανε μάχη για να γίνει πρόεδρος εκεί. Εγώ δεν θα το κάνω. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι για το καλύτερο του ποδοσφαίρου και να πείσω τον εαυτό μου πως είναι το πεπρωμένο μου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρώην σπουδαίος άσος ανέφερε ακόμα, σχετικά με τον Σεπ Μπλάτερ: «Στην αρχή είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία του θητεία και μετά είπε πως θα μιλήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Εάν η απόφασή μου είναι να θέσω υποψηφιότητα, θα το κάνω χωρίς να σκεφτώ τα πλάνα του Μπλάτερ».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :