Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ... ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΚΑΙ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!

Την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίαση η ΕΟΠΕ, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με τα γήπεδα, ενώ στον «αέρα» βρίσκεται και η 2η.

Η αναβολή της πρεμιέρας της Α1 Γυναικών και του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών, που θα γινόταν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε ομόφωνα σε σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ.

Το πρόβλημα με τις άδειες των κλειστών γυμναστηρίων παραμένει, αφού αρκετές ομάδες δεν την έχουν εξασφαλίσει ακόμα, ενώ την απόφαση αποδέχτηκαν τα περισσότερα σωματεία που συμμετέχουν στην κατηγορία.

Στον «αέρα» έμεινε και η 2η αγωνιστική, αφού αν δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα θα αργήσει ακόμα περισσότερο η πρεμιέρα. Μάλιστα, ενδέχεται να αναβληθούν και τα ματς της 1ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών και γυναικών, που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα.

Από το Σαββατοκύριακο 26-27/10 όμως και μετά, αν δεν αλλάξει το καθεστώς που υπάρχει σήμερα αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας των γυμναστηρίων, τότε τα σωματεία θα πρέπει με δική τους ευθύνη να βρουν γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες τους, ειδάλλως θα επιβάλλονται σε αυτά οι κυρώσεις που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :