Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

abola.pt : ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Τραυματίας παραμένει ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, κάτι που ανησυχεί τους ανθρώπους της Μπενφίκα, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον έχουν έτοιμο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά το 0-3 του Θρύλου επί της Άντερλεχτ, οι Πορτογάλοι έπεσαν στην τρίτη θέση του ομίλου που μετέχει και ο Ολυμπιακός και προσπαθούν να μαζέψουν τα... κομμάτια τους, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν, τους έχουν ανησυχήσει αρκετά.

Ένα από αυτά αφορά την κατάσταση της υγείας του Μάρκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής των «αετών» δίνει μάχη με τον χρόνο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "abola.pt" και σύμφωνα με αυτό οι πιθανότητες να χάσει την αναμέτρηση της Λισσαβόνας, είναι αρκετές.

«Ο Μάρκοβιτς δίνει μάχη ενάντια στον χρόνο, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι», γράφει το δημοσίευμα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :