Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού με Ρομπέρτο στο τέρμα, Μανιάτη ή Σαλίνο δεξιά, Σιόβα, Μανωλά στόπερ και Μπόνγκ ή Χολέμπας αριστερά είναι αυτή που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα από τα παιχνίδια της φετινής περιόδου, αλλά είναι πιθανές διαφοροποιήσεις για το κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο Γκαετάν Μπόνγκ δεν έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης, ο Χοσέ Χολέμπας θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος όπως και ο Κώστας Μανωλάς που αποχώρησε με ενοχλήσεις κι ένα πρήξιμο στο γόνατο από το παιχνίδι με τον Πλκατανιά.

Ο Μίτσελ θα έχει καλύτερη εικόνα από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των παικτών του στο διήμερο των προπονήσεων στο Ρέντη πριν από το ταξίδι της Τρίτης για τη Λισαβόνα, αλλά ήδη κάνει κάποιες εναλλακτικές σκέψεις για το αριστερό άκρο. Με υποψήφιο και τον Σαλίνο εφόσον δεν μπορέσει τελικά ο Χολέμπας να παίξει.

Στα στόπερ υπάρχουν οι επιλογές του Μετζανί και του Αβραάμ εφόσον ο Μανωλάς έχει πρόβλημα, παρότι θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για να παίξει δίπλα στον Σιόβα.

Για τη μεσαία γραμμή, ο Ντομίνγκεζ διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα μετά την εξαιρετική απόδοσή του στην Κρήτη, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από ποιά θέση θα αγωνιστεί τελικά ο Μανιάτης. Αν θα παραμείνει δεξί μπακ, όπως στο Βέλγιο, ή αν θα αγωνιστεί στο κέντρο μαζί με τον Σάμαρη.

Στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", υπάρχει ικανοποίηση για την εκρηκτική απόδοση στο τελευταίο ημίωρο στα Χανιά, τη συνέχιση του σερί στην ελληνική περιφέρεια, την επαφή με τα δίχτυα των σκόρερ της ομάδας Μήτρογλου, Σαβιόλα, Βάις. Και μάθημα για τη συνέχεια ότι θα πρέπει να μπαίνει η ομάδα συγκεντρωμένη στα παιχνίδια της για να μην τρέχει στη συνέχεια και κινδυνεύει να πάθει ζημιές.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :