Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΡΑΓΚΟΥ»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Φράγκου, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com".

Ο νεαρός μέσος, βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Σαμπντόρια, αλλά επειδή το θέμα δεν προχώρησε, επέστρεψε στην Κύπρο και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ των Ιταλών, τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

«Η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή για λίγα χιλιάδες ευρώ. Μετά από αρκετές προπονήσεις με τη Σαμπντόρια, ο παίκτης επέστρεψε στην Κύπρο, περιμένοντας νέο κάλεσμα. Και αυτό ήρθε από τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του», γράφει το δημοσίευμα και από το ύφος γίνεται αντιληπτό πως θα αξιοποιηθεί μέσω των Ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Ανδρέας Φράγκου γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1997 στην Κύπρο. Στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε, είχε δύο συμμετοχές. Παίζει στον χώρο του κέντρου, ενώ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας Κ17 και Κ15 έχει συνολικά τέσσερις αγώνες και ένα γκολ.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :