Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Στην μάχη του 46ου πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Ανδρών μπαίνει απόψε (18.00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Λαμία στο «Μελίνα Μερκούρη» χωρίς τον τραυματία Μπόγιαν Γιορντάνοφ στη διάθεσή του.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Λαμία και ευελπιστούν να μπουν με το «δεξί» στις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο τους, ώστε να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, που τους έχει αποδοθεί για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα χρίζει το γεγονός ότι ο Θρύλος και στη περυσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του προς την στέψη με αντίπαλο τη Λαμία, την οποία και είχαν κερδίσει με 3-0 σετ, με την διαφορά όμως ότι οι ερυθρόλευκοι την είχαν αντιμετωπίσει στο «Χαλκιοπούλειο» και όχι στο κλειστό του Ρέντη όπως θα συμβεί φέτος.

Ο Δημήτρης Καζάζης για ένα ακόμη παιχνίδι (μετά από αυτό με την Κηφισιά για το Λιγκ Καπ) θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού του διαγώνιου Μπόγιαν Γιορντάνοφ, που υποφέρει από θλάση.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :