Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ.. ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ Ο ΦΑΝ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΜ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Η τριάρα του Ολυμπιακού μπορεί να κοστίσει στον Γιον Φαν Ντεν Μπρομ την θέση του στην Άντερλεχτ με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα.

Στο Βέλγιο ήδη έχει αρχίσει προπονητολογία για την Άντερλεχτ με τον Ολλανδό τεχνικό να περπατά σε... τεντωμένο σχοινί μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Ο Φαν Ντεν Μπρομ ήταν χαμογελαστός όταν συνεχάρη τον Μίτσελ όμως μέσα του... έβραζε ενώ και στην διοίκηση του συλλόγου δεν είδαν θετικά, όπως ήταν φυσικό, το 0-3 στις Βρυξέλλες.

Όσο για τον Τύπο τα σχόλια μόνο κολακευτικά δεν είναι... «Ο Φαν Ντεν Μπρομ πρέπει να σταματήσει να μας λέει για το καλό ματς της Άντερλεχτ και πως ήταν ό,τι πιο θετικό έχει κάνει φέτος από πλευράς εμφάνισης. Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και πέναλτι δεν είσαι ικανός και σε αυτό φταίει και ο προπονητής. Τα αμυντικά λάθη της ομάδας για τέτοιο επίπεδο ήταν ανεπίτρεπτα. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση και μάλιστα πολύ σύντομα», ήταν μόνο μερικές από τις επισημάνσεις των Βέλγων και ενώ ορισμένοι εκτιμούν πως τα νεότερα για τον πάγκο της Άντερλεχτ θα έρθουν πολύ γρήγορα...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :