Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ... ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΠΕΦΙΚΑ!

Για ακόμα μία αγωνιστική η Μπενφίκα επιστρατεύει... τρένο για τις ανάγκες των οπαδών της σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρότζεκτ για το τρένο της Μπενφίκα έγινε πράξη στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Ήταν η πρώτη φορά που οι Πορτογάλοι εφάρμοζαν έναν τέτοιο τρόπο μετάβασης στο γήπεδό τους. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας σε συνεργασία με την βόρεια γραμμή (όπως ονομάζεται) κάνει συγκεκριμένη διαδρομή ενώ τα εισιτήρια μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς από ειδικά διαμορφωμένους χώρους πώλησής τους που έχει φτιάξει η Μπενφίκα.

Η τιμή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", δεν περιλαμβάνει μόνο την διαδρομή αλλά και ένα μίνι... τουρ που κάνει το τραίνο ειδικά για τους οπαδούς του πορτογαλικού συλλόγου.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μπενφίκα στο γήπεδο θα βρεθούν 600 άτομα από τα τμήματα υποδομής της. Δεν θα είναι μόνο πιτσιρικάδες αλλά προπονητές, μέλη του τεχνικού τιμ, γυμναστές, συνεργάτες των Ακαδημιών του συλλόγου και ακόμα και τσιρλίντερς.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :