Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας με γαστρεντερίτιδα ο Γιάννης Παπαπέτρου πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε από διάρροια επί οκτώ ημέρες και, καθώς ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος, δεν θα ταξιδέψει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο Σάο Πάολο για τους δύο αγώνες του Ολυμπιακού με την Πινέιρος Σκάι στη Βραζιλία, στο πλαίσιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή των πτωταθλητών Ευρώπης στο Παρίσι -ενδιάμεση στάση πριν την αναχώρηση για το Σάο Πάολο- δεν θα επιβιβαστεί ούτε ο Εϊσι Λο. Ο μεγάλος άτυχος της φετινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού (είχε επιστρέψει το περασμένο Σάββατο από τον πρώτο τραυματισμό) υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στον αγώνα με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει ο Αμερικανός την πρεμιέρα της Α1 Μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν ραντεβού το μεσημέρι σήμερα στο ΣΕΦ για την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και από το Φάληρο θα μεταβούν οδικώς στο «Ελ. Βενιζέλος», με την πτήση για Παρίσι να είναι προγραμματισμένη για τις 18:45 σήμερα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :