Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Μαζί με τους Μάντζαρη και Παπαπέτρου παρευρέθηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος όπως είπε, έχει μείνει κατενθουσιασμένος από τα όσα έχει ζήσει έως τώρα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας για τις στιγμές που ζει αυτήν την περίοδο στη χώρα μας. «Τις ευχαριστιέμαι. Περνάω υπέροχα. Δώσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ελπίζω να συνεχίσω να έρχομαι από τον πάγκο και να προσφέρω. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήμουν ενθουσιασμένος γιατί έπαιζα για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και χρειάστηκε λίγος χρόνος για προσαρμοστώ. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα μπροστά στους φιλάθλους και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσω. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ευχάριστο να παίζεις μπροστά σε ένα καλό κοινό, γιατί σου δίνει ενέργεια και σε ενθαρρύνει», ήταν τα λόγια του.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :