Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο... ΒΙΤΟΡ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙ!

Προβάδισμα στην Μπενφίκα για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακο για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Ντα Λουζ» έδωσε ο Μιγκέλ Βίτορ μιλώντας στην «A’ Bola».

Πάντως, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και πρώην των πορτογάλων τόνισε πως η νίκη για τους συμπατριώτες του θα έρθει μόνο με καλή απόδοση. «Νομιζω ότι η Μπενφικα παιζοντας εντός έδρας είναι το φαβορί. Για να νικήσει όμως τον Ολυμπιακό χρειάζεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εάν συμβεί αυτό τότε σίγουρα θα κερδίσει το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σύγκρινε το επιθετικό δίδυμο των ερυθρόλευκων με αυτό της Μπενφίκα τη σεζόν 2009-2010, όταν και αγωνιζόταν ο ίδιος σε αυτήν. «Σαβιόλα και Μήτρογλου θυμίζουν Σαβιόλα με Καρντόσο οι οποίοι συνυπήρξαν έχοντας σταθερά καλή απόδοση και ήταν κινητικοί στην επίθεση», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο Βίτορ αναφέρθηκε στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Βλάντιμρ Βάις αναφέροντας: «είναι πολύ καλος στο ενας με έναν».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :