Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Τον θαυμασμό και την υπερηφάνεια του για τον απίστευτο κόσμο του Θρύλου που ακολουθεί παντού την αγαπημένη του ομάδα, εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Η συγκλονιστική συμπαράσταση, που έδειξαν οι 1.300 οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες του «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» καταδεικνύει την δυναμική που χαρακτηρίζει το Θρύλο της Ελλάδας, με τον διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρόλευκων να εκφράζει την υπερηφάνειά του με σχετικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Ποιός να συγκριθεί μαζί μας;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό του για τον μοναδικό λαό του Θρύλου, που μετέτρεψε σε ...μικρό Καραϊσκάκη την έδρα της Άντερλεχτ, σπρώχνωντας την αγαπημένη του ομάδα στο θριαμβευτικό 0-3 επί της πρωταθλήτριας Βελγίου!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :