Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ-ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΝΤΑ ΛΟΥΖ» ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Τη νίκη με την οποία θα… αγκαλιάσει την πρόκρισή του στους «16» του Champions League θα κυνηγήσει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπενφίκα.

Μέσα στο «Ντα Λουζ» οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, Δημόσια Τηλεόραση).

Οι παίκτες του Μίτσελ αντιμετωπίζουν την αποψινή αναμέτρηση με τους Πορτογάλους ως… μισή πρόκριση και θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο που σημείωσαν πριν από 20 μέρες στο Βέλγιο, όταν… απέδρασαν με το «τρίποντο» από την έδρα της Άντερλεχτ.

Το έργο των ερυθρόλευκων είναι σαφώς πιο δύσκολο, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη με την οποία θα φτάσουν κοντά στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Άλλωστε, αυτό είναι και το σκεπτικό που έχει περάσει ο ίδιος ο Μίτσελ στους παίκτες του, ο οποίος θα ακολουθήσει τη… συνταγή των Βρυξελλών με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, με τον Βάις και τον Φουστέρ στα άκρα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα και ο Μήτρογλου.

Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να παίξει ο Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μανιάτης να περάσει στα χαφ, με τον Εντινγκά να μένει εκτός. Επίσης, ο Μασάντο είναι πιθανό να ξεκινήσει ως βασικός, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντομίνγκεζ αντί του Φουστέρ, μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στα Χανιά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :