Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ «ΣΤΕΓΗΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ

Το απόγευμα της Τετάρτης (9/10) θα γίνει γνωστό οριστικά η τηλεοπτική «στέγη» του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ.

Είναι ένα χρονικό διάστημα όπου αναμένονται να γίνουν και οι ανακοινώσεις. Πιθανότατα απ' τον ΕΣΑΚΕ, όπως εκτιμά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η πιο πιθανή κατάληξη θα είναι η ΕΔΤ, όπως εξ' αρχής φαινόταν, αλλά επίσημα οι επαφές ολοκληρώνονται αύριο το πρωί και εκεί θα ξεκαθαρίσει η τηλεοπτική τύχη του δευτεριάτικου αγώνα, για την πρεμιέρα της Α1.

Και θεωρούταν απ' την αρχή η πιο πιθανή κατάληξη, γιατί δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον (δηλαδή πρόθεση να δαπανηθούν τα χρήματα που απαιτούνταν) από κάποιο άλλο ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.

Στον ΑΝΤ1 όπου έγινε προσέγγιση δεν υπήρξε αποτέλεσμα όπως δεν προέκυψε άλλη εναλλακτική. Σε κάθε περίπτωση, η Δημόσια Τηλεόραση πιθανότατα θα είναι η κατάληξη, αλλά το δημοσίευμα αφήνει ένα ...παράθυρο για την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πιθανό, δεν είναι και απίθανο...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :