Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ... ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΜΠΟΥΦΟΝ!

Πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα βρέθηκε το 2001 ο Τζίτζι Μπουφόν, ωστόσο η προτροπή του πατέρα του, τον οδήγησε τελικά στην Γιουβέντους!

Θα μπορούσε να είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία, μετά την αποκάλυψη του Ιταλού γκολκίπερ, ο οποίος ανέφερε πως το 2001 βρέθηκε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, όμως η... δουλειά «χάλασε», αφού ο πατέρας του, του πρότεινε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους. Απόφαση που μέχρι και σήμερα δεν μετανιώνει στιγμή...

«Πριν πάω στη Γιουβέντους το 2001, θα μπορούσα να είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Ο πατέρας μου, μου πρότεινε Γιουβέντους. Ακόμη τον ευχαριστώ μέχρι σήμερα, αφού έχω περάσει πολλές σπουδαίες στιγμές στην ομάδα. Τότε, η Μπαρτσελόνα δεν ήταν η ίδια ομάδα που είναι σήμερα», τόνισε σχετικά και υπογράμμισε σχετικά με την καλοκαιρινή ανανέωση του συμβολαίου του:

«Το συμβόλαιο που υπέγραψα το 2013 ήταν άλλο ένα σημαντικό βήμα. Αποφάσισα να μείνω στη Γιουβέντους, ακόμη κι αν είχαν μία σημαντική προσφορά από την Ανατολική Ευρώπη η οποία θα έκανε τον καθένα να το σκεφτεί πολύ σοβαρά...».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :