Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ... ΕΘΝΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Στον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας προκρίθηκε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κέρδισε με 14-2 τη Χίο στον πρώτο ημιτελικό.

Εξάλλου χτες ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο...ντέρμπι της χρονιάς, έστω και φιλικό, με την Βουλιαγμένη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν το βράδυ του Σαββάτου με 10-5 τη Βουλιαγμένη στην 3η και τελευταία αγωνιστική του α' ομίλου του τουρνουά του ΣΕΔΥ, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν επικρατήσει και του Παναθηναϊκού με 13-5.

Στον έταιρο ημιτελικό της διοργάνωσης ο Εθνικός έκανε την μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας με 8-7 την Βουλιαγμένη. Με αυτόν τον τρόπο ο "αυτοκράτορας" του ελληνικού πόλο επιστρέφει δυναμικά, έστω και σε τουρνουά προετοιμασίας.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :