Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»

Έχει "αναγκάσει" όλη την Ευρώπη να μιλά για τα κατορθώματά του ο Κώστας Μήτρογλου, γιαυτό και τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για το πρόσωπό του πληθαίνουν συνέχει.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "ligablogger.de", που προφανώς έχει «δανειστεί» το ρεπορτάζ από άλλο γερμανικό μέσο, τονίζει ότι οι φιναλίστ του περσινού Champions League έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα επιθετικό, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχωρεί, μάλλον για την Μπάγερν.

«Οι ελπίδες να μείνει ο στράικερ (Λεβαντόφσκι) στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι πολλές και για αυτό υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά. Αυτή τη στιγμή, στο στόχαστρο πολλών ομάδων είναι ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού που έχει σημειώσει εννέα γκολ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Συν τοις άλλοις, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει πετύχει άλλα τρία σε δύο αγώνες στο Champions League. Πρόκειται για έναν στράικερ, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στην περιοχή του πέναλτι. Η Ντόρτμουντ γνωρίζει για την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητά τον κατάλληλο διάδοχο. Ο Μήτρογλου είναι στη λίστα λόγω των πολλών τερμάτων του σε πρωτάθλημα και Champions League».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :