Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατάσαραϊ και παράλληλα αναφέρθηκε στον σέντερ των Τούρκων, Νέιθαν Τζαβάι.

«Είναι μεγάλο συναίσθημα να γυρνάς νικητής από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, που έγινε σε μία τόσο καυτή ατμόσφαιρα. Παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε. Σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και θα γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε o Ματ Λοτζέσκι, στη κάμερα του ΑΡΤ κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Ο Αμερικάνος με βελγικό διαβατήριο στην ερώτηση αν το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα, είχε να πει: «Εχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εχουμε τον Σπανούλη ως ηγέτη να μας έχει σε εγρήγορση και τον προπονητή μας να κάνει σπουδαία δουλειά».

Ο Λοτζέσκι δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του σέντερ της Γαλατάσαραϊ, Νέιθαν Τζαβάι: «Στεναχωρήθηκα όταν το έμαθα. Του εύχομαι τα καλύτερα, γρήγορα να γίνει καλά».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :