Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ... ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Πρόβλημα με τη ροή προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση ελέω των συμβάσεων, η οποία επηρεάζει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων!

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε αναφορικά με τη ροή προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση και επηρεάζει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παράταση των δίμηνων συμβάσεων στη ΔΤ πάει για την προσεχή Τρίτη! Αυτό σημαίνει ότι οι τρέχουσες λήγουν στις 19/10, δηλαδή αύριο, Σάββατο και η συζήτηση για την τροπολογία του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή, θα συζητηθεί την... Τρίτη.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το 70% των συμβάσεων των δημοσιογράφων της ΔΤ με αποτέλεσμα, με βάση τα νυν δεδομένα, μέχρι και την Τρίτη να μην υπάρξουν live εκπομπές. Αρα δεν θα βγουν ούτε «Αθλητική Κυριακή» ούτε η «Champions NET» της Δευτέρας.

Οσο για το Μπενφίκα – Ολυμπιακός που διεξάγεται την Τετάρτη, αναμένεται... θρίλερ αναφορικά με την κάλυψή του!

Το δημοσίευμα θυμίζει ότι υπάρχουν αυστηρότατες ρήτρες στο συμβόλαιο με την ΤΕΑΜ αναφορικά με τις μεταδόσεις των αγώνων του Champions League και η εκτίμηση είναι ότι το ματς θα μεταδοθεί. Το... πώς, κι αν έχει κάλυψη, είναι ένα άλλο θέμα αλλά ως τότε υπάρχει χρόνος για να λυθεί το θέμα!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :