Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η NOVA

Στις 17 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας και η Nova ανακοίνωσε το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Euroleague Basketball ετοιμάζεται για το… τζάμπολ στα κανάλια Novasports! H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ ξεκινάει την φετινή σεζόν στις 17 Οκτωβρίου και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την δυνατότητα απολαύσουν τις καλύτερες ομάδες και τα μεγάλα αστέρια τους. Η Euroleague θα συνεχίζει να «παίζει» στα αθλητικά κανάλια της Nova μέχρι και την σεζόν 2016-2017 και οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν συναρπαστικούς αγώνες για τα επόμενα 4 χρόνια.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου και αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη, Γιώργο Συρίγο, Νικήτα Αυγουλή, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Τάσο Μπαϊρακτάρη, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Η αγωνιστική δράση κάθε ημέρας θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια.

Την χώρα μας στην Euroleague θα εκπροσωπήσουν ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο νταμπλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός, οι οποίοι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν μετατρέψει σε προσωπική τους υπόθεση την Euroleague. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports αρχής γενομένης από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν σε κάθε αγωνιστική ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας, αλλά και όλους τους υπόλοιπους αγώνες.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει ως εξής:


1η αγωνιστική: 17/10 ΤΒC, Νικητής προκρ. Γύρου*-Παναθηναϊκός Πέμπτη (*Ο νικητής του προκριματικού γύρου που θα αγωνιστεί στις 17/10 με τον Παναθηναϊκό θα προκύψει στις 4 Οκτωβρίου)

2η αγωνιστική: Παρασκευή 25/10 - 21:30 Παναθηναϊκός-Λαμποράλ

3η αγωνιστική: Πέμπτη 31/10 - 21:00 Ολυμπιακός-Μπάγερν

4η αγωνιστική: Πέμπτη 7/11 - 21:30 Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Κουμπάν

5η αγωνιστική: Πέμπτη 14/11 - 21:45 Μακάμπι-Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική: Παρασκευή 22/11 - 21:45 Μάλαγα-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική: Πέμπτη 28/11 - 21:00 Ολυμπιακός-Γαλατασαράι

8η αγωνιστική: Παρασκευή 6/12 - 21:30 Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας

9η αγωνιστική: Πέμπτη 12/12 - 21:00 Ολυμπιακός-Σιένα

10η αγωνιστική: TBC Πέμπτη 19/12 – TBC Ζιελόνα Γκόρα-Ολυμπιακός

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :