Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗ Red Bull Ο ΑΛΟΣΝΟ

Τις παλιές καλές εποχές που πρωταγωνιστούσε η Ferrari –όπως κάνει τώρα η Red Bull- αναπολεί ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Με το γάντι άφησε τις αιχμές του για τη Ferrari αλλά και για την Red Bull ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος δεν άφησε τίποτα να… πέσει κάτω από το γκραν πρι της Ιαπωνίας αναφερόμενος στην αρχή στην απόδοση της σκουντερία και στη συνέχεια στο πόσο εύκολη είναι η ζωή στη Red Bull, αφού το μόνο που έχουν να τους απασχολεί είναι ποιος θα τερματίσει πρώτος και ποιος δεύτερος.

Ακόμη, ο Αλόνσο... καυτηρίασε τον τρόπο που ο Φέτελ πήρε τη νίκη, με την Red Bull να επιλέγει στρατηγική τριών πιτ στοπ για τον Μαρκ Γουέμπερ. Ωστόσο, ο μοναδικός με τον οποίο δεν έχει πρόβλημα είναι ο Φελίπε Μάσα.

«Σχετικά με την εντολή που δεν υπάκουσε ο Μάσα, δεν μπορούμε να το κάνουμε μεγάλο θέμα. Ότι και να κάναμε κατά τη διάρκεια του αγώνα τερματίσαμε στις ίδιες θέσεις και αυτό γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο όταν δεν έχεις ανταγωνιστικό μονοθέσιο και όταν τρέχουμε για την έβδομη και όγδοη θέση. Θα ήταν ωραία να επιστρέψουμε στις εποχές που η Ferrari μονομαχούσε για την πρώτη και δεύτερη θέση και μετά αποφάσιζε ποιος θα κερδίσει, όπως κάνει η Red Bull. Το ένα μονοθέσιο κάνει δύο πιτ στοπ και το άλλο τρία και έτσι τερματίζεις πρώτος-δεύτερος, τότε η ζωή είναι εύκολη», δήλωσε ο Ισπανός.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :